Ryhmämuotoinen fysioterapia toteutetaan tietylle ryhmälle räätälöidysti yhteistyössä työterveyshuollon kanssa. Se voidaan toteuttaa joko rauhallisessa pienryhmätilassamme tai toiminnallisen harjoittelun salillamme. Osallistujia voi olla 5-10. Settiin voi hyödyntää lääkärin lähetettä, jolloin työterveyshuoltosopimuksen kautta siitä saa 50% kelasta takaisin. Voimme soveltaa fysioterapeutin ohjaamia ryhmiä myös ilman työterveyttä siinä välissä, tällöin siihen lisätään arvonlisävero (10%) eikä siitä saa kelakorvausta.

ryhmaliikuntaFysioterapiaryhmässä ohjaus on intensiivistä. Liikkeet ovat myös juuri sen mukaisia, mikä ryhmän jäsenten ongelmakenttä on. Esimerkiksi työporukka voi jumpata pois työn rasitukset, harjoitella ergonomiaa tai ihan vain hikoilla itsensä parempaan fyysiseen kuntoon. Fysioterapiaryhmissä pyritään edistämään kehon hahmotusta, tasapainoa, kehon hallintaa, parantamaan ryhtiä sekä vahvistamaan heikkoja ja venyttämään kireitä lihaksia. Lisäksi voidaan harjoitella hyvää istuma- tai seisoma-asentoa, nostotekniikkaa tai tehdä muita työergonomiaa lisääviä harjoitteita.

Jokaiselle sopivaa liikuntaa

Alussa tutkitaan ongelmat, sitten jumpataan ne pois. Lopuksi vielä tutkitaan lopputilanne. Ryhmät voivat jatkua niin kauan kun tarve vaatii ja intoa riittää, lähetteen voi työterveyslääkäri kirjoittaa max 15 kerraksi. Myös ennaltaehkäisevänä toimintana tämä on loistava mahdollisuus. Jos oireita on alkanut jo ilmetä, ei sekään haittaa -täällä etsitään sopivat liikkeet vaikka jokaiselle erikseen!

Ryhmät ovat hyvin edullisia muutoinkin, joten ei se siitä ole kiinni! Kysy tarjous!

Onko sinulla noin kymmenen hengen työporukka, ja haluaisitte tulla ryhmänä? Oletko työnantaja? Fysioterapeutin ryhmät ovat omiaan parantamaan työkykyä, työtyytyväisyyttä, tiimihenkeä sekä paramman kunnon mukana työtehoa.

Ota yhteyttä, niin suunnittellaan yhdessä toimiva ryhmä!