Yinjooga

0078-IMG_6908-1024x682Yinjooga pohjautuu kiinalaisiin kehonharjoituksiin ja joogaan. Sitä kutsutaan hiljaiseksi harjoitukseksi, koska se koostuu hyvin rauhallisista, lähinnä lattialla tehtävistä liikkeistä, joissa ei juurikaan käytetä lihasvoimaa. Yin joogan asanat vaikuttavat kehossamme alueisiin, joissa on eniten sidekudosta – selkärankaan ja selänlihaksiin sekä lantion seutuun. Asanat syvävenyttävät, stimuloivat sidekudoksia, tyynnyttävät hermostoa ja opettavat hyväksyvää läsnäolon taitoa.

Yinjooga harjoitus keskittyy vahvasti irti päästämiseen niin kehon kuin mielenkin osalta. Avaava ja rentouttava harjoitus tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan muista liikuntasuorituksissa. Yin joogan pitkät, monta minuuttia kestävät venytykset johdattelevat kehon ja mielen syvään rauhaan. Tunnin jälkeen keho tuntuu rentoutuneelta, kevyeltä ja mielikin on useimmiten tyyni.

 

Wellfeel2

 

 

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä. Pilates-harjoittelu vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, poikittaista vatsalihasta ja syviä selkälihaksia. Myös lantionpohjalihakset ja kylkivälilihakset vahvistuvat ja kehon kireimmät lihakset venyvät.

Tunnilla rauhoitutaan harjoittelemaan oman hengityksen tahtiin ja tunnistamaan omalle keholle luonteva ja ihanteellinen tapa liikkua. Harjoittelun avulla ryhti paranee ja erilaiset vaivat kuten lihasjännitys helpottuvat.

 

Joogan ja pilateksen hinnat

 • Kertakäynti

  € 15
 • 10 kerran kortti

  € 120
 • Kertakäynti opiskelijat ja eläkeläiset

  € 12
 • 10 kerran kortti opiskelijat ja eläkeläiset

  € 100

 

Takaisin ylös